Padlizsán brassói
1 fej vöröshagyma
3-5 gerezd fokhagyma
1 nagy vagy 2 kicsi padlizsán
majoránna (friss vagy szárított)
petrezselyemzöld (friss vagy szárított)
só
őrölt fekete bors
őrölt füstölt pirospaprika
1-2 dl víz
kb 1 kg krumpli
+olaj a sütéshez
3-5 gerezd fokhagyma
1 nagy vagy 2 kicsi padlizsán
majoránna (friss vagy szárított)
petrezselyemzöld (friss vagy szárított)
só
őrölt fekete bors
őrölt füstölt pirospaprika
1-2 dl víz
kb 1 kg krumpli
+olaj a sütéshez
Először megsütöttem a kockára vágott krumplit. Aztán a serpenyőben maradt olajon elkezdtem pirítani a hagymát, majd rátettem a padlizsánt, a fokhagymát, sót, borsot, füstölt pirospaprikát, és felöntöttem egy kevés vízzel. Amikor már egészen puha volt a padlizsán, hozzáadtam a majoránnát és a petrezselymet, majd már csak pár percig pároltam.





Megjegyzések
Megjegyzés küldése